Filter + Producties `20

Kalender

wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 GC Blikveld Bonheiden
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC De Spil Roeselare
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC Diest
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC Schaliken Herentals
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 Hemiksem-Schelle-Niel Cultuurdienst IVEBICA
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC Boom De Steiger
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC Binder - Puurs-Sint-Amands
wo 03/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 DEStudio Antwerpen
wo 10/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 Cultuurdienst Ranst
wo 10/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 GC Spikkerelle Avelgem
wo 10/06/2020 - uur: nvt WATCHAPP #1 CC Casino Houthalen-Helchteren

Over Skagen

SKaGeN is een theatercollectief uit Antwerpen. Het gezelschap is opgericht in 2000 en bestaat uit de leden van één klas van het Antwerpse conservatorium, het toenmalige Toneel Dora van der Groen.


Het gezelschap tourt door Vlaanderen en Nederland en bespeelt er voornamelijk de middelgrote scene: “Berlin Alexanderplatz”, “Deurdedeurdeur”, “Closer”, “Pardon, sorry dat ik leef”, zijn enkele recente voorbeelden. Actuele romans, films en documentaires zijn dikwijls de aanleiding voor een productie. Maar SKaGeN houdt ook van uitdagende locatieprojecten voor het grote publiek: “Hector Mann”, “Zeestuk”, “Hoffman” (…) bespeelden de grote stadsfestivals van Antwerpen, Hasselt en Oostende.


SKaGeNleden tonen zich regelmatig solo in monologen als De Vloed, Sue Me Modderfokker, de Kleine Oorlog en De Grote Mond. Deze laatste tourt als ‘Bigmouth” sinds 10 jaar internationaal en bezocht 21 landen, waaronder VS, Australie, Iran en China. SKaGeN is gevestigd in de gebouwen van DEStudio.


HET COLLECTIEF SKAGEN:

SKaGeN bestaat uit Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Mathijs F Scheepers en Clara van den Broek. Allen studeerden in 2000 af aan de voormalige acteursopleiding Toneel Dora van der Groen in Antwerpen. In hetzelfde jaar stichtten ze een collectief, samen met klasgenoten Yves Degryse en Bruno Vanden Broecke, die beiden later in 2009 nieuwe horizonten opzochten.


VERSTERKT DOOR:

Barbara De Laere – kostuumontwerp

Korneel Hamers –  zakelijk leiding, pers/communicatie, productionele ondersteuning

Thassos: spreiding

Richard Jordan Productions Ltd: internationale spreiding


PRIVACYVERKLARING:

Wanneer u zich inschrijft of ons contacteert kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt door SKaGeN vzw, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving in onze nieuwsbrief of deelname aan onze activiteiten. Zo kunnen wij u op de hoogte te houden van onze activiteiten (direct marketing) op basis van ons gerechtvaardigd belang om onze maatschappelijke en culturele opdracht te kunnen uitvoeren.


Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op (korneel (ad) skagen.be). Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.RAAD VAN BESTUUR en ALGEMENE VERGADERING

De samenstelling, profielen en planning van de RvB van SKaGeN vzw is online te raadplegen via deze link