TRIOMF!

Na 7 jaar staan Valentijn Dhaenens, Mathijs F Scheepers, Korneel Hamers en Clara van den Broek (& gasten) weer samen op de planken.


Zes acteurs komen samen om Wachten op Godot van Samuel Beckett te repeteren, maar het stuk voldoet niet aan de verwachtingen. Het blijkt geen komedie te zijn en anderzijds is het ook op persoonlijk vlak confronterend. Alle excuses worden aangegrepen om het stuk niet te hoeven spelen. Daarbij putten de zes acteurs uit hun privéleven, hun gevoel vast te zitten, hun persoonlijke successen en gevoeligheden. Het feit dat een van hen zich verantwoordelijk voelt om alles in goede banen te leiden en verantwoording moet afleggen, helpt de situatie eerder achteruit dan vooruit. Allemaal zijn ze op zoek naar een eigen overwinning. Het is wachten op een gezamenlijke triomf. Zal het absurde stuk er toch in slagen een verbinding tot stand te brengen?


SKaGeN speelt doorgaans geen repertoire. Ook nu brengen ze dit niet een goed einde: op hun typische manier wordt deze klassieker ontmanteld en omgetoverd tot een licht, maar relevant spektakel. De acteurs van SKaGeN, aangevuld met 2 gastacteurs, staan voor het eerst sinds jaren weer voltallig op de planken. Het gezelschap toont zo haar eigen nood tot verbinding en verderzetting van haar eigen erfenis.

Van en Met: Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Dagmar Dierick ea.

Kostuums: Barbara Delaere

Productie: SKaGeN & De Studio, PerPodium

Met steun van: De Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter voor de podiumkunsten.

Speelperiode:
premièrereeks van 3 tem 5 december 2024 In De Studio, Antwerpen. op tournee van 6 december 2024 tot en met 8 februari 2025

Verkoopsinfo:

Alle info vindt u in het downloadbare dossier in het SKaGeNarchief, onderaan deze pagina.