TRIOMF!

Na 7 jaar staan Valentijn Dhaenens, Mathijs F Scheepers, Korneel Hamers en Clara van den Broek (& gasten) weer samen op de planken.


Zes mensen komen samen om ‘Wachten op Godot’ te repeteren en zijn teleurgesteld dat het geen komedie blijkt. Het repertoirestuk van Beckett is niet wat ze ervan verwacht hadden en blijkt bovendien confronterend op persoonlijk vlak.

Alle excuses worden aangegrepen om het stuk niet te spelen. De personages putten daarbij uit hun persoonlijk leven, hun persoonlijke succesjes en gevoeligheden en hebben het gevoel ergens in vast te zitten. Het feit dat één van hen zich geroepen voelt om alles in goede banen te leiden en verantwoording af te leggen, helpt de situatie eerder achteruit dan vooruit. Ieder is op zoek naar een eigen persoonlijke overwinning. Het is wachten op een gezamenlijke triomf. Zal het absurde stuk er toch in slagen een verbinding tot stand te brengen?

SKaGeN speelt doorgaans geen repertoire. Als ze dat wél doen, doen ze het op zijn SKaGeNs: ze ontmantelen deze klassieker en toveren hem om tot een licht, maar relevant spektakel.

De acteurs van SKaGeN, aangevuld met 2 gastacteurs, staan voor het eerst sinds jaren weer samen op de planken. Het gezelschap knoopt daarmee aan bij een nood tot verbinding en een continuering van haar eigen erfgoed.

Van en met: Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Marjan De Schutter, e.a. / Kostuum: Barbara Delaere / Productie: SKaGeN en De Studio, met de steun van Perpodium en de Vlaamse Gemeenschap

Speelperiode:
premièrereeks van 3 tem 5 december 2024 In De Studio, Antwerpen. op tournee van 6 december 2024 tot en met 8 februari 2025

Verkoopsinfo:

Alle info vindt u in het downloadbare dossier in het SKaGeNarchief, onderaan deze pagina.