WATCHAPP #1

EMMI & LEO


Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En u kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten u namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan u meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken.


U kan meelezen hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren kennen en dat is spannend, want zowel Emmi als Leo zijn tot elkaar aangetrokken. Maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien. Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. U kent dat wel, langzaam verliefd worden op iemand. En een onmogelijke liefde, dat zal u ook al wel eens hebben meegemaakt. 


Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat u zo goed kent... Kortom “Emmi en Leo” is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.


3 weken lang kan u Emmi en Leo volgen. 3 weken lang entertainment op alle mogelijke momenten van de dag voor de prijs van een Gin-Tonic. Waar wacht u nog op?


Tickets via deze linkPRAKTISCH


Koop een ticket voor de voorstelling via de link. Een voorstelling start telkens op woensdag. U volgt 3 weken lang het verhaal. U ontvangt alle praktische info na uw bestelling. Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone en Whatsapp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #1’, staat u toe dat SKaGeN uw telefoonnummer toevoegt aan een WhatsApp-groep en u voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Uw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, uw naam in principe niet. U dient uw eigen privacy-instellingen aan te passen indien u niet wenst dat uw profielbeeld zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met uw gegevens. Na de voorstelling worden uw gegevens verwijderd uit de bestanden van het gezelschap.SCHENKING


SKaGen schenkt per ticket wat verkocht wordt via een culuur- of gemeenschapscentrum in Vlaanderen, 1 euro aan De Acteurspenning.


Als het als acteur eens niet lukt om rond te komen, kan hij of zij voor niet-structurele steun bij de Acteurspenning aankloppen. Zij steunen acteurs die medische kosten hebben of even niet in hun basisbehoeften kunnen voorzien. De Acteurspenning is een organisatie die steun krijgt van het Norma Joossens Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting en opgericht voor noodlijdende acteurs en actrices. http://www.acteurspenning.be/


TICKETS

Voor tickets kunt u terecht in onze Ticketshop


Van: Mathijs F Scheepers & Korneel Hamers / Concept: Mathijs F Scheepers / Tekst: Daniel Glattauer & Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers & Korneel Hamers / Productie: SKaGeN & De Studio / Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers / Software-ontwikkeling & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / Spreiding: Thassos & Laurent Langlois / Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio