tkofschip & tfokschaap

Een tweeluik, geschreven door de Noorse toneelschrijver Finn Iunker, en gebracht door spelerscollectief SKaGeN. tkofschip & tfokschaap gaat over mannen die, tot de tanden gewapend, klaarstaan voor een tienjarige oorlog in het Midden-Oosten, maar niet weggeraken. De baas moet zijn dochter offeren, anders kunnen ze niet vertrekken. Zeven jaar later zitten ze tot over hun oren in de oorlog. Maar ondertussen wordt er één ding vergeten: waarvoor wordt er eigenlijk gevochten? De buit, de schone Helena, is toch al binnen? Of niet soms?

tkofschip & tfokschaap is een locatieproject, een openluchtvoorstelling bij valavond. Te zien tijdens de Zomer van Antwerpen en de Gentse feesten. 

CREDITS

Productie

Van en met

 

SkaGeN (ism Monty en De Zomer van Antwerpen)

Bart Baele

Ruben De Roo

Sebastiaan Kruijs

Eva Schram

Yves Degryse

Valentijn Dhaenens

Korneel Hamers

Mathijs Scheepers

Bruno vanden Broecke

Clara van den Broek

Tekst

Productieleiding

 

Finn Iunker

Eline van Hoye

 

 

 

 

 

 Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Gentse Feesten, Stad Antwerpen en

Nieuwpoorttheater

SPEELLIJST

Deze reeks is afgelopen. Locatieproject in Antwerpen en Gent, van 2 juli tot 28 juli 2003.

Login of registreer om het archief te bekijken.

Het uitgebreide digitale archief van SKaGeN zal op termijn alle dramaturgische voorbereidingen, teksten, promotiemateriaal, persmappen bevatten. Indien u toegang wilt tot deze informatie dient u zich te registreren, onderaan de respectievelijke productiepagina. Let wel: Bij concepten, tekst- en beeldmateriaal moeten de auteursrechten steeds worden gerespecteerd.