Closer

CLOSER belooft een bijzondere theaterervaring te worden: de Bourla wordt getransformeerd tot een intieme arena waarin publiek en acteurs haast op elkaars lip zitten. Gewapend met je eigen smartphone of tablet kun je elke zucht en elke beweging van de spelers volgen alsof ze naast je staan. Je second screen verrijkt de theatrale realiteit in real time. Zo ben je, tot de tanden gewapend, getuige van de veldslag tussen deze vier personages. 

In Closer, Marbers meedogenloze vivisectie van de liefdeslevens van Alice, Dan, Anna en Larry, wisselen egoïsme en genadeloze eerlijkheid elkaar in razend tempo af. Het publiek volgt het viertal doorheen de tijd, waarbij er één constante bovendrijft: een onverzadigbaar en vooral genadeloos verlangen naar liefde en intimiteit. Om de voorstelling optimaal te beleven, neem je zelf een smartphone of tablet (volledig opgeladen!) mee naar de Bourla en log je in op de Closer app. Mits aankoop van een ticket kun je voordien al de Closer-app downloaden. Op die manier kun je vanop de eerste rij de aanloop naar de première volgen.

Login of registreer om het archief te bekijken.

Het uitgebreide digitale archief van SKaGeN zal op termijn alle dramaturgische voorbereidingen, teksten, promotiemateriaal, persmappen bevatten. Indien u toegang wilt tot deze informatie dient u zich te registreren, onderaan de respectievelijke productiepagina. Let wel: Bij concepten, tekst- en beeldmateriaal moeten de auteursrechten steeds worden gerespecteerd.